STRUČNĚ O PARFÉMECH SALIERI

STRUČNĚ O PARFÉMECH SALIERI

Běžně prodávané parfémové vody se vyznačují pouze tzv. „agresivní hlavou“, která působí dojmem plné a intenzivní vůně. Tento efekt však odezní zhruba po 15-30 minutách a struktura vonné kompozice se začne znatelně rozpadat.

Parfémy Salieri se vyznačují velmi čistými tóny vysoce kvalitních vonných esencí, které vytvářejí harmonické, zcela unikátní kompozice vůní.


O mimořádné kvalitě svědčí také prestižní ocenění Zlatý pohár veletrhu Interbeauty Prague 2014, které bylo uděleno společnosti Salieri za tuzemskou výrobu s mimořádným obsahem 35 % vonné látky a inovativní kosmetickou metodu obnovení původních prvorepublikových receptur.


Na rozdíl od nákupu běžných komerčních značek máte u Salieri jistotu, že kupujete vždy originál a ne pouhou napodobeninu, slangově zvanou [fejk].


Je zapotřebí také zdůraznit, že Salieri není o kvalitě vůně samotné, ale také o designu, který nese svůj velmi specifický význam. Odtud také vznikl hlavní slogan „Parfém jako šperk“.


Pomineme-li fakt, že „pravý“ parfém na trhu téměř neseženete, Salieri se může pyšnit zejména ojedinělým poměrem objemu parfémové složky a ceny na trhu. Tím také dostává svému hlavnímu poselství – přinášet na trh parfémy mimořádné kvality za dostupnou cenu.

Přihlásit se

Menu

Your cart

There are no more items in your cart